YaraVita BRASSITREL PRO
YaraVita Brassitrel Pro to formułowany nawóz dolistny, dedykowany dla rzepaku, warzyw z rodziny kapustowatych oraz wszystkich innych, wykazujących zwiększone zapotrzebowanie na bor, mangan i molibden.
Zawiera trzy najważniejsze mikroelementy w jego uprawie, mianowicie bor, mangan oraz molibden, w wysokiej koncentracji oraz odpowiedniej proporcji.
Wykorzystywanie najwyższej jakości surowców oraz odpowiednia formulacja produktu wpływają na wysoką ewektywność nawożenia, bezpieczeństwo stosowania oraz możliwość łącznego stosowania z wieloma środkami ochrony roślin (sprawdź na www.tankmix.com).
Fasolka : zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Burak ćwikłowy: zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Brokuł : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kapusta biała i czerwona : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Marchew: zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kalafior: zalecana dawka 3l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody 200-500 l/ha.
Seler : zalecana dawka 3 l/ha, 4-5 tygodni po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kapusta pekińska: Zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Czosneki cebula z dymki : zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-5 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Jarmuż : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Sałata (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Cebula: zalecana dawka 3 l/ha, faza 6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Groszek : zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Soja: zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Pomidor (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Fasolka : zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Burak ćwikłowy: zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Brokuł : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kapusta biała i czerwona : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Marchew: zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kalafior: zalecana dawka 3l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody 200-500 l/ha.
Seler : zalecana dawka 3 l/ha, 4-5 tygodni po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Kapusta pekińska: Zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Czosneki cebula z dymki : zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-5 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Jarmuż : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Sałata (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Cebula: zalecana dawka 3 l/ha, faza 6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Groszek : zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Soja: zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.
Pomidor (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.